Twente Automotive

Auto Export dienstverlening


 

 

 

Twente Automotive specialist in het exporteren van Voertuigen voor bedrijven en particulieren.

Twente Automotive is een RDW-erkend autobedrijf, dat houdt in dat wij alle procedures met de RDW voor u kunnen en mogen afhandelen. Het belangrijkste document dat u moet hebben voor de export van uw auto is een zogenoemde uitvoerverklaring. De uitvoerverklaring is het bewijs dat uw auto officieel voor de export is aangemeld in het Nederlandse kentekenregister.

Wij regelen vervolgens alles met de RDW rond de export van auto,camper of overige voertuigen. U ontvangt van ons na het afhandelen van de procedure met de RDW de uitvoerverklaring, het uitvoerkentekenbewijs en bijbehorende uitvoerkentekenplaten.
Met dit uitvoerkentekenbewijs en –platen mag u vervolgens nog 14 dagen rijden. Deze periode is bedoeld om de export van uw auto daadwerkelijk plaats te laten vinden, dat wil zeggen de auto naar het buitenland te vervoeren.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Twente Automotive, of wilt u direct de exportprocedure van uw auto in gang zetten? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan gaan we voor u aan het werk.

Twente Automotive is voor de snelle en correcte afhandeling van de exporteren van auto’s ook buiten kantoor tijden

Wat hebben wij nodig van u om een auto export  voor u in orde te maken? Wij hebben de volgende zaken van u nodig om uw auto export in goede banen te kunnen leiden:

  • Originele Nederlandse kentekenplaten
  • Kilometerstand van het voertuig
  • Kentekenpapieren of kentekenkaart met tenaamstellingscodes (indien het voertuig in de voorraad staat is een Tijdelijk Document Nummer ook voldoende)
  • Geldig legitimatiebewijs

 

Auto Exporteren

Snel uw auto exporteren? Dat is zo geregeld! Als erkende RDW Export Dienstverlener kunnen wij een uitvoerverklaring (export papieren) maken voor een ieder die een auto,camper,overige voertuigen wil exporteren zijnde particulier, auto garage of bedrijf.

Twente Automotive verzorgt de gehele export dienstverlening:

• Uitvoerverklaring (Export kentekenbewijs)

• Export verzekering 

• Witte Export kentekenplaten

• Vrijwaring

Wat heeft u nodig:

1. Auto papieren (Kentekencard & Tenaamstellingscode)

2. Auto Kentekenplaten

3. Kilometerstand

4.ID koper/eigenaar

 

 

 

 

Uitvoerdocumenten