Twente Automotive 

Overige Diensten


Wij bieden onze diensten aan voor zowel particulieren als bedrijven. Naast auto inkopen en verkopen kunnen we ook de financiering en verzekering regelen en zijn we expert op het gebied van export. Wij hebben het kwaliteits keurmerk VWE-Exportpartner.

Auto Export

Wij zijn een RDW erkend export dienstverlener en zijn bevoegd om de auto af te melden uit het nederlandse kenteken register en de tijdelijke witte export platen te maken. We regelen ook de verzekering zodat de auto rijdend de weg op kan en dat u uw RDW vrijwaring krijgt.

Financiering

Financiering kunnen we makkelijk en binnen enkele uren voor u regelen. Hiervoor werken wij samen met de grootste auto financiering firma DTC. Zij zullen u de beste financiering adviseren en vervolgens een afspraak met u maken om het contract te ondertekenen.

Verzekering

Tot slot bieden wij u de mogelijkheid om uw nieuw gekochte auto via ons te verzekeren. Hiervoor werken wij samen met ikRijverzekerd die verzekeringen hebben van o.a Nationale Nederlanden, ASR, en Europeesche. Verzekeringen kunnen we in 10 minuten regelen.

  • Innovam
  • VWE Partner
  • dtc financieringen
  • RDW Erkend
  • ikRijverzekerd

Direct Telefonisch Contact

Heeft u vragen of opmerkingen, kunt u ons contactformulier gebruiken op de contact pagina of u kunt hier direct telefonisch contact met ons opnemen. Afspraak buiten kantoortijden mogelijk